صدور خدمات فنی و مهندسی میتواند رقیب بسیار جدی درآمدهای نفتی باشد
عصرنفت: معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به اقدامهایی که از سوی وزارت نفت بهمنظور صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر در حال انجام است، گفت: امیدواریم این موضوع بهعنوان رقیبی بسیار جدی برای درآمدهای حاصل از صادرات نفت مطرح شود و نتایج آن را در پایان این دولت شاهد باشیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصرنفت به نقل از شانا، وحیدرضا زیدیفرد امروز (چهارشنبه، ۲۴ اسفندماه) در آیین امضای قرارداد شرکت ملی صنایع پتروشیمی و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با اشاره به اینکه سیاست و رویکرد وزارت نفت دولت سیزدهم، حمایت جدی از شرکتهای دانشبنیان و بومیسازی و ساخت بار اول در صنعت نفت است، اظهار کرد: وزارت نفت بالغ بر ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و ۹۵ میلیون دلار قرارداد و تفاهمنامه با شرکتهای دانشبنیان و فناور در سال ۱۴۰۱ داشته است.
وی با بیان اینکه شمار شرکتهای دانش بنیان در وندور لیست وزارت نفت سه برابر شده است، افزود: همه کاتالیستهای صنعت پتروشیمی به غیر از ۱۵ درصد آن داخلیسازی شده که مقدار مصرف کاتالیست بومیشده سالانه ۳۵ هزار تن با ارزش هزار و ۱۲۰ میلیون دلار است.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری به همت بالای گروه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بومیسازی صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: ایران امسال صادرکننده کاتالیست به روسیه شد که افتخار بزرگی برای کشور است که بیشک نوید افتخارهای دیگر را هم خواهد داد.
زیدیفرد ادامه داد: اقدامهایی بهمنظور صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر در حال انجام است که با پیگیریهای جدی رئیسجمهوری امیدواریم موضوع صدور خدمات فنی و مهندسی بهعنوان رقیبی بسیار جدی برای صادرات نفت در کشور مطرح شود و نتایج آن را در پایان این دولت شاهد باشیم.
وی یادآور شد: وزارت نفت امسال رتبه نخست تولید بار اول اقلام راهبردی و تحریمی را از ریاست جمهوری دریافت کرد.
قرارداد عاملیت بند (ه) تبصره ۱۸ میان مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و حمید حیدری، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با هدف حمایت حداکثری از شرکتهای دانشبنیان منعقد شد و به امضای و مدیران عامل دو شرکت رسید.
ثبت دیدگاه