طرح باک‌پر در مبادی مرزی در حال اجراست

طرح باک‌پر در مبادی مرزی در حال اجراست

عصرنفت _ مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌ رضوی از توزیع ۱۵ میلیون لیتر انواع فرآورده‌ نفتی در این منطقه خبر داد و گفت: اجرای طرح باک‌پر به‌منظور جلوگیری از عرضه سوخت خارج از شبکه در مبادی مرزی منطقه خراسان‌ رضوی در حال اجراست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصرنفت به نقل از وزارت نفت، علی‌اصغر اصغری در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بیان کرد: برپایی نمایشگاه نفت فرصتی شد تا از نزدیک با سازندگان و تولیدکنندگان این صنعت عظیم و در عین حال تخصصی دیدار کرده و از تجربه‌ها و دیدگاه‌های فعالان این عرصه نهایت استفاده را ببریم.

وی افزود: با توجه به موقعیت خاص منطقه خراسان رضوی به‌عنوان یکی از معدود شهرهای گردشگرپذیر کشور، همیشه تأمین سوخت این منطقه حائز اهمیت بوده است، به‌گونه‌ای‌ که روزانه به‌طور متوسط ۱۵ میلیون لیتر انواع فرآورده‌ نفتی در سطح منطقه توزیع می‌شود که این رقم بسیار چشمگیر و قابل‌توجه است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی تعداد جایگاه‌های فعال در سطح استان را رقمی معادل ۱۴۵ باب اعلام کرد و ادامه داد: افزون بر این تعداد مجاری عرضه سوخت، ۱۵۰ جایگاه نیز مربوط به توزیع فرآورده سی‌ان‌جی است.

اصغری تصریح کرد: با توجه به موقعیت خراسان رضوی به‌دلیل دوری از مبادی تأمین، افزون بر انتقال فرآورده‌ها به‌وسیله خطوط لوله، وابستگی شدیدی به ناوگان‌های حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی داریم و حدود ۱۰۰ دستگاه نفتکش تلاش می‌کنند سوخت را از مبادی تأمین به مجاری عرضه برسانند.

وی با بیان اینکه پارسال حدود ۵ میلیارد لیتر انواع فرآورده در شهر توزیع شده است، گفت: تأمین سوخت پنج نیروگاه در دستور کار شرکت پخش منطقه خراسان رضوی قرار دارد که پارسال حدود ۲ میلیارد لیتر انواع فرآورده و نفت‌گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها توزیع شد و ما توانستیم سرمای زمستان را به‌نحو مطلوبی پشت‌سر بگذاریم.

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی با اشاره به به موضوع قاچاق سوخت در مبادی مرزی این منطقه و با بیان اینکه برای جلوگیری از عرضه سوخت خارج از شبکه، اجرای طرح باک‌پر در حال اجراست، تصریح کرد: چالش قاچاق سوخت در مناطق مرزی به‌دلیل نیاز کشورهای همجوار و اختلاف قیمتی که وجود دارد، همواره مطرح بوده و در این بین برخی سوداگران به‌دنبال این هستند تا فرآورده را به دیگر کشورهای مرزی ببرند. دستورات اکیدی برای عبور از این چالش در دستور کار دستگاه‌های و سازمان‌های ذی‌نفع صادر شده که در حال اجراست.

اصغری اعلام کرد: در ارتباط با موضوع قاچاق انواع فرآورده، فقط شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ذی‌نفع نیست و سازمان‌ها و ارگان‌های دیگری هم هستند که در این زمینه دخیل‌اند، ازاین‌رو باید تمام این سازمان‌ها دست به دست هم دهند تا معضل قاچاق سوخت در کشور با اتخاذ تدابیر و راهکارهای مؤثر برای همیشه حل‌وفصل شود.